Nyomtatás
szombat, 11 december 2021 20:59

Zárug Annamária és Coolman a szombati nap nyerője!

A szombati nyitó szám Lovasakadémiás sikerrel zárult, a Lótenyésztő-lovassport szervező agrármérnök szakon tanuló Halász Krisztina Rádiháza Írtáncos nyergében bizonyult a leggyorsabb hibátlannak a 90 cm-es pályán. A második helyen a Lukács és Társa Kft. színeiben versenyző Harmat Zsófia végzett Carrado Mangóval, míg a harmadikként Rujz Amira (Badacsonyi Lovas Sport Club) és Aranykapu Diatano zárt, mindhárman hibátlan versenyezéssel.

A 100 cm-es nyitott versenyszám ismét egy kaposvári hallgató győzelmét hozta, Ruttmayer Henrietta és Cinderella PZ ért körbe legrövidebb időn belül hibátlanul lovagolva. Másodikként Frányó Csenge (Révész Farm Lovas SE) ért be Diorina nyergében, míg a harmadik helyért járó díjat ma is Ludányi Anna (Lovasakadémia SC) és Sáripuszta Keringő vihette haza.

A kezdő lovasok versenyszámában megfordult a tegnapi sorrend és ezúttal Csirisznyák Anna és Enselle Selavie győzőtt (7,6 stíluspont) Szabó Zoé és Babér előtt (7,5 stíluspont), aki viszont holtversenyben zárt a második helyen a 8 stíluspontot érő lovaglást bemutató, de egyet hibázó Bakó Dorottyával és Lestie-vel(Taszári Vitál LSC).

Az 5 éves lovak között a szombati napon mindössze két 7,5 pont feletti lovaglás született, a győzelmet Hajdú Kitti (Cseszterlint LKE) szerezte meg az Impressive VDL apaságú Melena VDL nevű kancájával (7,6 stíluspont). A második helyen a testvére, Hajdú Petra által lovagolt Miss Chocolate IC nevű, Churchill IC apaságú kanca végzett 7,5 stílusponttal.

A 6 éves lovak között Rezgő Zoltán Chacco-Blue II (Choccapic) apaságú kancája, Bognár Jen-Chacco végzett, 8,2 stílusponttal az első helyen, megelőzve a Mráz Tamás által lovagolt Argon 4 apaságú Vanda nevű kancát, aki 8 stílusponttal fejezte be a pályát. A harmadik helyen holtverseny alakult ki Rezgő Zoltán és Chacco-Grand (Chacco-Blue II) valamint Tóvári Eszter és Málna (Agropoint Cassiloc) nevű lova között, hiszen mindketten 7,9 ponttal zárták a versenyt.

 

 KIR1231

 

A 6 éves lovak győztese: Bognár Jen-Chacco (Chacco-Blue II-Bognár Jennifer, Justboy) és Rezgő Zoltán
Fotó: Kiruu Photo

 

A 110 cm-es ifjúsági számban Zárug Gyula tanítványa, a román Constantinescu Mara Elena győzött Ezel nevű lovával, 7,9 stílusponttal. A második helyen Csengery Dóra és Angelina de Circee végzett (Trió Lovasklub Kft.) 7,5 stílusponttal. A harmadik helyen holtverseny alakult ki Kovács Gréta Míra (Mistral LK) és Felhő nevű lova, valamint Frányó Csenge (Révész Farm Lovas SE) és Diorina között, mindketten hibátlanul, 7,4 ponttal zártak.

Az amatőrök 110 cm-es számában 5 hibátlan lovaglás született, leggyorsabban Dr. Takács Andrea (Krucsó Lovasklub) Na name nevű lovával lovagolt, és ezzel nyerte a versenyszámot. A második helyre Dr. Czuczai Natália (Badacsonyi LSC) ért fel Viva Cent nyergében, míg harmadikként a Völgység SE lovasa, Mayer Annamária zárt Katicával.

 

 KIR1443

 

A 110 cm-es amatőr szám győztese: Dr. Takács Andrea és No Name
Fotó: Kiruu Photo

A 115 cm-es nyitott versenyszámban az ifjúsági korú Horváth Dávid Martin és Kapitány (Pro Equus Lovasklub) fejezte be leggyorsabban a Karádi László által épített pályát. Másodikként zárt a román versenyző, Constantinescu Ema Victoria  Karmex nevű lovával, míg ismét harmadik lett Dr. Czuczai Natália és Viva Cent.

125 cm-en nyitott kategóriában mindössze két hibátlan lovaglás született a 18 lovasból, a győzelmet Búza Krisztián (Cseszterlint LKE) szerezte meg Georgie’s For Int nyergében. A másik hibátlan lovas Kormos János (Sion Security Kft.) lett Spartan Blue-val. A leggyorsabb 4 hibapontos lovaglást Varga Balázs (Sumi-Equi Sport Kft.) produkálta Jailbirddel. A fiatal lovasok között is ketten tudtak hibátlanul lovagolni, a győzelmet Magyar Balázs szerezte meg (Sion Security Kft.) a nevéhez méltó Lady Winner hátán. A második helyre a Lovasakadémia színeiben versenyző Szabó Kitti ért fel Főnix-el.

A nap fő számában,  135 cm-en nyolc indulóból két hibátlan lovaglás született. A győztes Zárug Annamária (Winkler SE) lett Coolman nyergében, megelőzve Bán Krisztiánt (Cserénfa LKSE), aki Borát lovagolta. A leggyorsabb egy verőhibás lovaglást Mráz Tamás (Badacsonyi LSC) mutatta be El Conthero hátán.

 

 KIR1901
A szombati 135 cm-es versenyszám győztese Zárug Annamária és Coolman 
Fotó: Kiruu Photo

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat